KOSMOS \ FOOD & HEALTH Dé bakbijbel die je niet mag missen 27 MARIANNE MAGNIER-MORENO FOTOGRAFIE PIERRE JAVELLE ILLUSTRATIES YANNIS VAROUTSIKOS WETENSCHAPPELIJKE BIJDRAGEN ANNE CAZOR kookschool klassiek HET GROTE HANDBOEK VOOR IEDERE CHEF INHOUD \ Kookschool Brood en Banket is het prachtig uitgevoerde basisboek voor broodbakkers. Het bevat uitgebreide, helder geschreven hoofdstukken over de belangrijkste ingrediënten, technieken, materialen en basisdeeg. Elk recept is voorzien van een bijna encyclopedische uitleg. De stokbroden, focaccia’s, brioches en bagels zijn stuk voor stuk goed te maken dankzij de kraakheldere stap-voor-stapfotografie. Met dit nieuwe grootse deel uit de Kookschoolreeks haalt iedereen de warme bakker in zich naar boven! 9789021559520 Verschijningsdatum 15 augustus 2017 Titel Kookschool Brood en Banket Oorspronkelijke titel Le Grand Manuel du Boulanger Auteur R. Landemaine Uitvoering papieren band Formaat 24,5 x 32,8 cm Omvang 288 pagina’s ISBN 9789021565552 Prijs € 29,99 NUR 440 9789021563541 Pagina 28

Pagina 30

Interactieve digi catalogus, deze drukwerk of rapport is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het digitaal maken van digitale presentaties.

VBK Algemeen zomer 2017 Lees publicatie 14Home


You need flash player to view this online publication