# \ Missie geslaagd: van elk gerecht denk je: dit kan ik maken. – Sam de Voogt, NRC Handelsblad # \ Tip voor uw studentje die geen diepvriespizza meer kan zien. – Vrouw KALFSRAGOUT MET KOKOSMELK 747 kcal. per persoon - Lactosevrij - Glutenvrij Kalfsvlees voor ragout 1,2 kg Doperwten 100 g RUNDERTARTAAR MET KRUIDEN 229 kcal. per persoon - Glutenvrij - Lactosevrij Peultjes 100 g Zout, peper Haasbiefstuk 400 g Voorbereiding: 20 min. ook in Jonge spinazie 100 g et in een soeppan d es k met 1 l water en kook ze 1 uur op l al het vlees uit de pan. Giet de koko pan en kook het vocht in tot de helft. Voeg de doperwten en de schoongemaakte peultjes en nazie toe. ook de groenten 10 en o Voe t vlees weer toe. B e rag k me ut en peper. Basilicum 1 bosje 28-01-17 15:22 Koriander 1 bosje Roze radijsjes x 12 Zout, peper 2 eetlepels sesamolie Sesamzaad 2 eetlepels Bereiding: 20 min. 198 • Was de radijsjes, maak ze schoon en snijd ze in blokjes. Was de kruiden en hak ze fijn. • Snijd het vlees in stukjes. • Schep in een kom alle ingrediënten door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en zet het op tafel. Receptenkaarten beschikbaar Pagina 29

Pagina 31

Voor gidsen, online vakbladen en reclamefolders zie het Online Touch CMS systeem. Met de mogelijkheid voor een online winkel in uw nieuwsbrieven.

VBK Algemeen zomer 2017 Lees publicatie 14Home


You need flash player to view this online publication